06 30 621 7815

06 30 82 755 78 6787 Zákányszék, Szegfű János utca 68.

rólunk

Bemutatkozás

A Papp Testvérek Kft 2010-ben kezdte meg működését a korábbi családi gazdálkodásra alapozva. Jelenleg mintegy 100 ha-on gazdálkodik a Csongrár-Csanád Megyei Zákányszék környéki termőterületeken. Fő tevékenysége a burgonya, sárgarépa és petrezselyem termesztése, melyek a termőkörzetben nagy hagyományokkal bírnak. Emellett kiesebb jelentőséggel gabona termesztése folyik a vetésforgó betarthatósága végett.

A társaság legfőbb célja a fogyasztók friss, egészséges és biztonságos zöldségekkel történő ellátása egész éven keresztül, immár céges formát öltve. Az évek során összegyűlt tapasztalat és szakmai tudás most már lehetővé teszi akár a nagy volumenű rendelések kiszolgálását is. Szeretnénk terményeinket a szántóföldtől az asztalig elv alapján partnereink részére eljuttatni, így lerövidítve az ellátási láncot és a végső fogyasztókat a kiskereskedelmi láncok közvetlen beszállítójaként elérni.

A zöldségfélék feldolgozása zákányszéki telephelyünkön történik, ahol 600 tonnás hűtőtárolóval és a termékek tisztításához, mosásához, csomagolásához szükséges korszerű berendezésekkel rendelkezünk.

A friss zöldségek mellett, immár tisztított zöldség alapanyagok előállításával is foglalkozunk, hogy a zöldségek iránti minél szélesebb körű igényeket ki tudjuk szolgálni.

Igyekszünk vevőink élelmiszer biztonsággal szembeni elvárásait a legjobb tudásunk szerint biztosítani. Ezért a burgonya és a gyökérzöldségek termesztésének és termékkezelésének minőségi színvonalát folyamatos ellenőrizzük, melynek eredményességét GlobalG.A.P. tanúsítványunk igazolja.


Global G.A.P
igazolás 1.

Global G.A.P
igazolás 2.